Training Persoonlijk Leiderschap

Herken je dit? Je hebt te weinig tijd om je werkzaamheden af te ronden. Pauzes schieten er bij in en een vakantie inplannen wordt lastig. Of taken en werkzaamheden zijn onduidelijk, als gevolg van reorganisaties, je voelt je onzeker. Je wil het graag goed doen en dan zijn er ook nog veeleisende patiënten. Kortom, je ervaart werkdruk en stress. De training Persoonlijk Leiderschap helpt je verder.

Download hier de flyer.

Wanneer het bovenstaande bij jou structureel plaatsvindt, kan dit leiden tot fysieke, mentale en/of emotionele klachten, zoals slapeloosheid, piekeren, concentratieproblemen of snel geïrriteerd zijn. Uiteindelijk kan dit leiden tot overbelasting of een burn-out. Op de afdeling gaat dit vaak ten koste van de communicatie en de samenwerking.

In deze training Persoonlijk Leiderschap, word je weer leider van jezelf, van je werk en je leven. Deze training neemt je mee in een proces van bewustwording van jouw patronen en overtuigingen. Als je je daar bewust van wordt, kan je jezelf leren besturen. Je krijgt de regie over jezelf. En dat brengt ruimte, energie en een toename in je effectiviteit.

Persoonlijke leerdoelen kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • Hoe ga ik om met verandering en druk vanuit de organisatie?
  • Wat is mijn verantwoordelijkheid en hoe stel ik grenzen?
  • Hoe creëer/bewaar ik mijn autonomie binnen het systeem van de organisatie?

Deze training wordt verzorgd door twee trainers, Cathelijne Veenkamp en Marcel Hoiting binnen het Marcath Netwerk. Door middel van oefeningen en dialoog met elkaar, creëren deelnemers nieuwe inzichten en ervaringen bij hun persoonlijke leervraag . De training duurt twee dagen. Voor een training  op een afdeling of binnen een team denken we graag mee in maatwerk.

Tijdsinvestering:   twee dagen
Locatie:                    nader te bepalen
Kosten:                    € 950,- (exclusief btw) per deelnemer