Coaching

Coaching is een vorm van individuele begeleiding waarbij je werkt aan een persoonlijk doel of probleem. Dat helpt je om zelfbewuster te worden en het beste uit jezelf naar boven te halen. Uitgangspunt is dat je ergens van binnen precies weet waar je kracht en inspiratiebronnen liggen. Een coach helpt je zowel bij diepe levensvragen als bij concrete doelen. Coaching is gericht op mensen die zichzelf willen ontwikkelen en daar actief mee aan de slag willen.

In de coaching richt ik mij in het bijzonder op vraagstukken die te maken hebben met Persoonlijk leiderschap en Balans. Bij persoonlijk leiderschap leer je je eigen stuurman te worden. Je leert surfen op de golven die zich nu eenmaal voordoen in werk en leven. Dan is het niet meer nodig ertegen te strijden en laat je je er ook niet meer door meesleuren. Je kiest hoe je met de golven omgaat.

Wanneer je de coaching richt op balans kun je aan de slag met de balans tussen belasting en belastbaarheid in jouw leven. Vragen zijn: hoe ga jij om met jouw grenzen? Hoe ga je om met (werk)druk? In hoeverre neem je jouw behoeftes serieus? En hoe verhoudt werk zich ten opzichte van privé in jouw leven.

In 5 tot 10 sessies begeleid ik je bij het behalen van jouw doelen. Daarbij is een gelijkwaardige relatie het uitgangspunt. Mijn aanpak is integratief gericht op de totale mens. Via concrete en ervaringsgerichte opdrachten maak jij je eigen wat je nodig hebt. Waardoor je privé en/of op je werk beter tot je recht komt.

De kosten voor coaching betaald door de werkgever bedragen euro 140,- exclusief btw voor een sessie van een uur. Voor particulieren gelden andere tarieven.

In mijn praktijk vind je twee vormen van coaching:
– Personal Coaching: voor mensen die de kwaliteit van hun leven willen vergroten.
– Business Coaching: voor mensen die vastlopen in hun werk.