Wie ben ik?

Mijn naam is Cathelijne Veenkamp.

Met een Indonesische moeder en een vader uit Groningen voel ik me een kind van twee werelden. Wellicht dat hier mijn fascinatie vandaan komt voor hoe mensen onderling verschillen en toch ook zoveel gemeen met elkaar hebben. Daarbij is het voor mij essentieel dat er voor iedereen een plek is met alles wat bij hem of haar hoort. Dit welkom heten is een belangrijke basis voor mijn manier van werken. Van hieruit begeleid ik graag mensen die hun weg zoeken in wat het leven ook maar voor hen in petto heeft. Dat mogen doen ervaar ik elke keer weer als een grote verrijking.

Ik heb aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam de opleiding Integratieve Psychotherapie gedaan. Bij Phoenix Opleidingen heb opleidingen gevolgd op het gebied systemisch werken (familie-opstellingen) en (emotioneel) lichaamswerk. Daarnaast heb ik mij verder verdiept en bekwaamd in mindfulness. Ik heb negen jaar gewerkt bij Instituut Core als trainer en coach op het gebied van persoonlijk leiderschap. Sinds 2007 heb ik mijn eigen praktijk.

Eerder ben ik afgestudeerd in Culturele Studies aan de Universiteit van Amsterdam en heb ik bij verschillende organisaties gewerkt. Hierbij heb ik me vooral gericht op (project)management en interne en externe communicatie en volwassenonderwijs.

Ik woon met veel plezier in Utrecht, ben getrouwd en moeder van twee tieners. Ik vind inspiratie en rust in de natuur en door muziek te luisteren en zelf te maken en boeken te lezen. In mijn begeleiding van mensen maak ik ook graag gebruik van deze bronnen en andere vormen van expressie en kunst.

 

Samenwerking

Al lange tijd werk ik graag samen met mijn collega Bert Terhell. Sinds 2022 heeft deze samenwerking een extra impuls gekregen doordat hij op woensdagen bij mij op de praktijk is komen werken. Zie voor meer informatie: http://www.trance4meer.nl.