Wie ben ik?

Mijn naam is Cathelijne Veenkamp.

Aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam heb ik de opleiding Integratieve Psychotherapie gedaan. Ik ben ook aan dit instituut verbonden geweest als supervisor van therapeuten in opleiding. Bij Phoenix Opleidingen heb cursussen gedaan op het gebied systemisch werken (familie-opstellingen) en (emotioneel) lichaamswerk. De afgelopen jaren heb ik mij verder verdiept en bekwaamd in Mindfulness en yoga. Van 2000 tot 2009 heb ik bij Instituut Core gewerkt als trainer en coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap.

Eerder ben ik afgestudeerd in Culturele Studies aan de Universiteit van Amsterdam en heb ik bij verschillende organisaties gewerkt. Hierbij heb ik me vooral gericht op (project)management en interne en externe communicatie. Verder werkte ik als docent in het volwassenenonderwijs met heel diverse groepen en individuen.

Ik heb gewoond in Indonesië, India, Frankrijk en Engeland. Inmiddels ben ik meer honkvast geworden, ben ik getrouwd en moeder van twee kinderen.

Na een paar hele drukke (management)banen werd me duidelijk dat ik zo’n leven niet wilde. Ik heb mijn baan opgezegd en ben op zoek gegaan naar wie ik werkelijk ben en naar manieren om dat vorm te geven. Dit proces eindigt gelukkig nooit. Wel is mij duidelijk dat dit werk mijn wezen raakt. Het maakt me steeds meer mens.